CSAK7!
Blog és hírválogatás
Példa cím
BUDAPEST

#provokátor


Barátok közt: Összedobták Hadházy Ákos parlamenti büntijét

2019. november 5. kedd

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és provokátor azért indított gyűjtést a Facebook-követői közt, mert Kövér László házelnök 329 ezer forintra büntette egy októberi akciójáért. Arról az esetről van szó, amikor Orbán Viktor beszéde alatt táblákat tartott a pulpitus elé egyebek közt azzal a felirattal, hogy „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”.

Hadházy kedden arról posztolt, hogy „több táblányi pénz” jött össze, a büntetésen felüli összeget pedig arra fogja használni, hogy „azokhoz is eljussanak a Fidesz mocskos ügyei, akik elől az agymosó propagandagépezet elrejteni szeretné”.

„Ha nagyobb büntetést akarnak adni, hiszem, hogy a magyarok összedobják azt is. Ha pedig ki akarnak minket tiltani a Parlamentből: csak tessék! Úgyis sok dolgunk van odakint. Odakintről, az emberekkel együtt kell megfékezni a propagandát és odakint kell megszervezni magunkat!” - írta Hadházy, aki nemrég szintén a parlamentből való kivonulásra szólított fel. 

Hadházy tehát, nemhogy saját maga vállalná a felelősséget botrányos viselkedéséért, a plusz pénzt az emberek további megvezetésére fogja költeni.