CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.
CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.

#országgyűlés


Fletó orvoshoz küldte Orbánt - Kövér László és Kocsis Máté jól beoltotta

2018. szeptember 17., hétfő

Orvosi kezelésre küldené Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök Orbán Viktor kormányfőt. A DK pártelnöke ezek után lediktátorozta, legazemberezte Orbán Viktort, majd arról delirált, hogy a miniszterelnök diktatúrát épít Magyarországon. Kövér László, az Országgyűlés elnöke a felszólalás után helyretette Gyurcsányt, amikor azt mondta:

“ami az orvosi kezeltetésre vonatkozó megjegyzését illeti, különösen ön, ingoványos talajra tévedt, és ez nem biztos, hogy szerencsés”.

Az Országgyűlésben nagy taps fogadta Kövér László szavait, előtte pedig Gyurcsány felszólalásánál zúgolódtak a képviselők. Gyurcsány Orbán Viktor napirend előtti felszólalása után kért és kapott szót.​

“Akinek téveszméi vannak és Napóleonnak, vagy Magyarországnak képzeli magát, azt az orvosi nyelvben tudathasadásnak hívják. A magyar kormány Magyarországnak képzeli magát, de nem emiatt, hanem az ország miatt kellene kezeltetniük magukat. Önök diktatúrát csinálnak, ön meg egy diktátor. Maga politikai értelemben egy gazember”

– mondta Orbán Viktornak Gyurcsány.

Fletó mellett Tóth Bertalan, az MSZP elnöke sem fogta vissza magát a parlamentben. A szocialista politikus Orbánt visszaeső jogsértőnek, visszaeső normaszegőnek nevezte. 

KÖVÉR LÁSZLÓ UTÁN KOCSIS MÁTÉ, A FIDESZ FRAKCIÓVEZETŐJE IS KEMÉNYEN KIOSZTOTTA GYURCSÁNYT A PARLAMENTI FELSZÓLALÁSÁBAN. ARRA KÉRTE A DK PÁRTELNÖKÉT, HOGY POLITIKAI DETOXIKÁLÓBAN KEZELTESSE AZT A GYŰLÖLETET, AMIT MAGÁBAN HORDOZ, ÉS AMELYET NAPRÓL NAPRA SUGÁROZ MAGÁBÓL.

Kocsis szerint az ellenzéki gyűlölködőversenyt Gyurcsány Ferenc nyerte.

“Személyiségzavara önnek van. Maga gondolta magát királynak, ön mondta azt, amilyen én vagyok, az Magyarországnak is jó. Antiszemitizmusról beszél, de ön él egykori zsidó család elkobzott villájában, oda jár haza. Ha lett volna vagyonelkobzás, ön hajléktalan lenne. Ma tizenkettedik éves az őszödi beszéd, amikor Magyarország megismerte a valódi arcát, amikor hazudott a magyaroknak reggel, éjjel, meg este. Ön beszél jogállamiságról, de az ön kormányzása alatt vezényeltek lovasrohamot a magyarok ellen 2006-ban, akkor lövettek ki szemeket és vertek meg nőket az utcán. Az ön kormányzása alatt tarthattak neonáci csoportok gyűléseket a Hősök terén, az ön kormányzása alatt gyilkoltak roma családokat. A valóság az, hogy önnek a mi bevándorláspolitikánkkal van baja. Ön gyűlöli a magyarokat, a határon túli magyarok ellen uszít. Évek óta gyűlöletkampányt folytat ellenük. A keresztény kultúra védelmében pedig soha sem hitt. Önt a választók már háromszor küldték olyan messzire a kormányzástól, amilyen messzire csak lehet. Azt javaslom, hogy politikai detoxikálóban kezeltesse az önben lévő gyűlöletet”

– mondta Gyurcsány szemébe Kocsis Máté.

forrás: pestisracok.hu