CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.
CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.
Geert Wilders: Tommy Robbinson nem börtönt érdemelne, hanem kitüntetést
Geert Wilders: Tommy Robbinson nem börtönt érdemelne, hanem kitüntetést

2018. július 17. kedd

A politikus egy ütős videón üzent a szólásszabadságért és Tommy Robinson kiszabadításáért Londonban tüntetőknek. A politikus arról ismert, hogy erőteljesen kritizálja az iszlámot és a bevándorlást.

Wilders először júniusban látogatott el egy hasonló tüntetésre Londonba, ahol még felszólalhatott.  A holland politikus számos halálos fenyegetést kapott eddig az iszlám kritizálása miatt, ennek megfelelően testőrök és rendőrök hada kíséri nyilvános szerepléseire. Emiatt, most nem tudott elmenni Londonba, ugyanis a brit rendőrség nem járult hozzá, hogy a politikust védő testőrök fegyvert viselhessenek, amely nélkül nem tudták garantálni biztonságát – írja a Breitbart.


Tommy Robinsont május végén ítélték letöltendő börtönbüntetésre, mivel tudósítani mert egy olyan muszlim banda peréről, amelynek tagjai kislányokat kényszerítettek prostitúcióra és meg is erőszakolták őket. Az eset miatt felfüggesztett börtönt kapott, ám egy korábbi büntetése, amelyet egy hasonló ügyben szabtak ki rá, még nem évült el, így börtönbe kellett vonulnia.


"Mrs. May megakadályozta, hogy ott legyek veletek Londonban a mai napon"

– mondta Wilders..

"Valószínűleg azért, mert nem tetszett neki a legutóbbi beszédem"

"Tommy Robbinson nem börtönt érdemelne. Tommy kitüntetést érdemelne. Megtette, amiben a média kudarcot vallott. Megtette, amit a brit kormánynak kellett volna megtennie. Kisgyermekek megerőszakolóit leplezte le. A gyermekeinkért harcolt"

– mondta Wilders és hozzátette, hogy a fennálló hatalom el akarja hallgattatni őt, mindannyiunkat.

Wilders elmondta, hogy a nyugat-európai kormányok közel-keleti és afrikai provinciává változtatják saját országaikat, kinyitották a kaput a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció előtt. Az eredmény pedig az, hogy

"elveszítjük az országunkat, a kultúránkat, az identitásunkat, a szabadságunkat és a gyermekeink nincsenek többé biztonságban!"