CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.
CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.

#tünti


Ismét tünti lesz, Fletó és a többiek már toboroznak

2018. szeptember 13. csütörtök

Gyurcsány Ferenc külön videót is készített és igyekezett meggyőző, bátorító, minden elnyomott demokratát megszólító hangnemben buzdítani a tüntetésen való részvételre. 

A csalással elfogadott, Magyarország valódi állapotát és működését nem ismerő Judith Sargentini nevével fémjelzett jelentést elfogadta az Európai Parlament, mely a saját hazájukat támadó hazai ellenzék segítségével történt. Az egyre zsugorodó szocialisták és lassan csupán fura performanszaival hírekbe kerülő Gyurcsány és a többiek most tüntetni akarnak vasárnap az orbáni diktatúra ellen.

A 24.hu információi szerint egyébként Tóth Bertalan és a kiváló politikusi képességekkel rendelkező  Karácsony Gergely csütörtökön jelenti be , hogy közös tüntetésre hívja az európai demokratákat egy Európa-párti Magyarországért Budapesten.​

Csak sajnos a tüntetéshez támogató erő is kell, ennek pedig egyre kevésbé vannak birtokában a demokrácia utolsó védvonalán harcoló szocialisták, liberálisok, szemkilövetők. Ahogy eddig is, most is a törpe kisebbség próbál meg a többség nevében megszólalni, lemondásra felszólítani egy kétharmados többséggel megválasztott demokratikus kormányt. Minden lehetőséget igyekeznek felhasználni, hogy a szabadrablást folytathassák, a húsos bödön azonban csak azoknak nyílik meg, akik főztek is, nem csak akik felzabálták mások elől a jövőt.

A tüntetésre egy belvárosi helyszínt tűztek ki, a DK pedig reméli, hogy együtt tud tüntetni a szocialistákkal a diktatúra ellen, hiszen valóban összenő, ami összetartozik. Kíváncsian várjuk a mindent lehengerlő érveket, de az már most látszik, hogy még mindig nem tanulnak a múltból és konzekvensen pattannak le arról a fránya és kemény falról. Aki a demokráciával takarózik, annak tudnia kellene a demokrácia szabályait is. Az összetákolt, bosszúból elkészült és elfogadott, elítélő Sargentini-jelentés pedig nem jelent semmilyen kötelezettséget a kormány számára.

Azok viszont elgondolkodhatnak, akik a magyarokat képviselve folyamatosan Európából várják a parancsokat, pont a saját hazájuk ellen. A magyar zászló ilyenkor sír Ujhelyi István kezében, akinek korábban kellett volna lengetni büszke hazafisággal a piros-fehér-zöld trikolórt.

Aki Fletó meggyőző stílusát akarja hallgatni és nézni, annak íme a tüntetésre buzdító videó, amit Fletó tett fel facebook oldalára:

Forrás: pestisracok.hu