CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.
CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.

"Itt vagyunk a Halálcsillag belsejében" - Szél Bernadett és Hadházy újra az MTVA-ban

2019. január 14., hétfő

Szél Bernadett és Hadházy Ákos, a két független országgyűlési képviselő ma azzal próbálkozik, hogy adásba adjanak egy hirdetést reklámspot formájában, amely az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szól.

Ezen felül Papp Dániellel, az MTVA vezérigazgatójával szeretnének beszélgetni. Szél Bernadett élő videójából kiderült, Hadházyt és őt a 444.hu munkatársai kísérték el az MTVA-hoz, ahol a közmédia kommunikációs igazgatója fogadta őket. “Az MTVA sem gondolhatta komolyan, hogy annyiban hagyjuk a decemberben történteket, visszajöttünk” – mondta Szél Bernadett élő közvetítésében. 

Hadházy Ákos és Szél Bernadett hétfő délután ismét az MTVA Kunigundai utcai épületéhez ment, hónuk alatt az öt ponttal és egy hirdetéssel, amely az Európai Ügyészség kampányáról szól. A két képviselő ezúttal a reklámspotot szeretné leadatni a közmédiában, valamint Papp Dániellel, az MTVA vezérigazgatójával szeretnének beszélgetni. 

Szél Bernadett után Hadházy Ákos is bejutott az MTVA épületébe, ahol a közmédia sajtófőnöke fogadta őket. A kommunikációs vezető felajánlotta a két országgyűlési képviselőnek, hogy egy másik épületbe menjenek át vele, ahol le tudnak ülni és átveszik tőlük az anyagokat, de erre sem Szél, sem pedig Hadházy nem volt hajandó, mondván ők a főépületben szeretnék megvárni Papp Dánielt. Az MTVA kommunikációs-igazgatója még azt is megígérte, hogy beszél a vezérigazgatóval a telefonon, de Hadházyék még így sem akartak átmenni a másik épületbe. Hadházy szerint ugyanis az M épületben bezárták az ajtót, amire az igazgató asszony úgy válaszolt, „nem fog semmi bezárulni, ki fognak nyílni az ajtók”, majd ismét javasolta, hogy közösen vonuljanak át.

Hadházyék a Soros féle 444.hu-val érkeztek a közmédiához.

Itt vagyunk a Halálcsillag belsejében

– mondta Szél Bernadett a videón, aki azzal is eldicsekedett, hogy a főépületbe egy trükkel mentek be, oda úgy jutottak be, hogy ő egy hölgy háta mögött besurrant, majd kinyitotta az ajtót Hadházy Ákosnak.

 „Ez a hatalom borzasztóan fél, mert ez a hatalom bástyája, a hatalom lelke, amelyet védenek”

– fogalmazott Hadházy, majd hozzátette, ketten kevesek lesznek arra, hogy változást érjenek el, a többi ellenzéki képviselő is szükséges az új akcióhoz. Szél Bernadett videóján Hadházy a 444.hu munkatársaival is beszélt telefonon, tájékoztatta őket a fejleményekről. 

“Az MTVA sem gondolhatta komolyan, hogy annyiban hagyjuk a decemberben történteket, visszajöttünk”

– mondta Szél Bernadett. Szél és Hadházy azt ígérte, addig maradnak, amíg nem tudnak beszélni Papp Dániellel. ​

Forrás: PestiSrácok