CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.
CSAK7!
Valódi hírek válogatása & REAL BLOG. NO fake news.

#hülyék


Kövér László az Európai Parlamentről: Ennyire hülyék nem lehetnek, akik ott vannak
Kövér László az Európai Parlamentről: Ennyire hülyék nem lehetnek, akik ott vannak

2018. szeptember 8. szombat

Az eddigi választások eredménye azt mutatja, hogy a polgároknak egyre nyilvánvalóbban elegük van az Európai Unió elitjének „őket eláruló politikájából”

– mondta az Országgyűlés elnöke a Hír Televízió Péntek 9 című műsorában. Kövér László a Sargentini-jelentésről és a közelgő szavazásról azt mondta, ma ezer sebből vérzik az unió.

Ma az EU tulajdonképpen azzal küszködik, hogyan tudja megmenteni önmagát – vélekedett az Országgyűlés elnöke, aki szerint az uniónak a célokból szépen lassan sok mindent fel kellett adnia.

Nevetséges, hogy teljesen súlytalan, IQ-hiányos EP-képviselők Magyarországon rugóznak évek óta

– fogalmazott.

Hozzátette, Magyarország nem önmagáért került a nemkívánatos érdeklődés homlokterébe, hanem mert az unió jövőjét érintő alapvető kérdések Magyarországon fognak eldőlni. Az Országgyűlés elnöke a keddi szavazást a több részben legyártott filmekhez hasonlította, és azt mondta: az első és a második vita még izgalmas volt, úgy tűnt, mintha lenne tétje, de ez a negyedik már akkor unalmat kelt, amikor „még a promóció megy a televíziókban”. Kövér László szerint senki nem gondolja komolyan, hogy a hetes cikk szerinti eljárás eljut Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséhez, ugyanakkor az európai elit inkompetenciáját, teljes gondolattalanságát és a helyzet meg nem értéséről kiállított bizonyítványát hozza.

Elképedve nézzük a képernyőn keresztül, hogy ennyire hülyék nem lehetnek, akik ott vannak, hogy szemben a kitűzött célokkal, gyakorlatilag az Európai Unió sírját ássák – fogalmazott Kövér László.